Sök efter PNC, service, modellnummer etc.
 
Hitta typskylten Vi hjälper - klicka här
Kundtjänst
040 668 80 21 Ma-fr kl. 8.00-16.00
Frakt kr. 65:-
Vägledning Alla vardagar
Telefon vardagar 08.00-16.00
Chat vardagar 08.00-21.00
Stort urval Alla märken

Privatlivspolitik

När vi får personlig information om dig är det vårt mål att du litar på att vi behandlar din personliga information på ett öppet och säkert sätt. Det är därför viktigt för oss att du tar dig tid att läsa denna privatlivspolitik, som informerar dig om vår hantering av din personliga information.

På Nettoparts ApS får vi information om våra kunder, leverantörer och arbetssökande.

Denna privatlivspolitik gäller även för behandling av personuppgifter om personer som ett företag, oavsett företagsform, använder som kontakt i förhållande till Nettoparts. Företag som använder kontaktperson i relation till Nettoparts bör därför göra kontaktpersonen känd med denna privatlivspolitik.

1. Datahanterare

Den juridiska enheten som är registeransvarig för att behandla din personliga information är:
Nettoparts ApS
Finlandsgade 29F
DK-4690 Haslev

Privat och företagande:
info@nettoparts.se
Telefonnummer: 040 668 80 21
Org.nr. 502071-5768

2. Kategorier av personuppgifter

På Nettoparts ApS samlar vi endast nödvändig information om dig. Vi har beskrivit de typer av information vi samlar in nedan:

Vi behandlar följande gemensamma personuppgifter om dig:

Namn, Adress, E-post, Telefonnummer, Betalningsinformation, Leveranspunkt.

Dessutom behandlar vi:

  • Information om dina order på varor och tjänster samt leveransinformation.
  • Korrespondens med kundtjänst och / eller andra anställda.
  • Ett unikt ID och information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon
  • Din geografiska plats
  • Vilka sidor på nettoparts.se du besöker och klickar på

3. Vi använder personuppgifter för följande ändamål och med nämnda behandlingsgrundlag

3.1 Föremål

Hantera potentiella och befintliga kundrelationer

Om du vill bli kund hos Nettoparts ApS behandlar vi nödvändig information om dig för att:

  • Leverans av din beställda vara
  • Se till att du är entydig identifierad.

När du är kund hos oss behandlar vi din information för administrationen av avtalet nedan för att:

  • Se till att din beställda produkt eller någon av våra produkter levereras till din adress.
  • Få betalning för vår tjänst (er).
  • Identifiera dig när du kontaktar oss.
  • Håll din kontaktinformation uppdaterad.
  • Uppfylla andra skyldigheter för dig eller oss som följer avtalet och lagen.

3.2 Underlag för behandling

Våra legitima intressen i behandlingen av dina personuppgifter är:

  • Se till att information inte lämnas ut till någon annan än dig.
  • Kunna marknadsföra våra produkter.
  • Se till att lagstiftning följs.
  • Slutför köpet av våra produkter.
  • Förbättra kundupplevelsen.
  • Utveckla och förbättra våra digitala tjänster och kundservice.
  • Utbilda vår personal att erbjuda bästa möjliga kundservice.

3.3 Administrering och förbättring av våra digitala tjänster

Vi registrerar antalet besök på nettoparts.se, inklusive vilka domäner besökarna kommer ifrån och vilket innehåll de ser. Registreringarna kan innehålla dina personuppgifter och vi använder informationen för att utveckla och förbättra våra digitala tjänster. Dessutom använder vi informationen för statistiska ändamål, marknadsundersökningar och interna undersökningar för att förbättra hur vi kommunicerar med dig.

Om vi behandlar dina personuppgifter för ett annat ändamål än de som vi har beskrivit ovan, om vi följer reglerna för dataskydd kommer vi att meddela dig det nya syftet innan vi börjar behandla.

När vi använder våra digitala tjänster behandlar vi din information för att förbättra våra digitala tjänster. Vi använder emellertid inte din e-postadress etc. i strid med marknadsföringslagstiftningen.

4. Förvaring av din personliga information

Vi lagrar endast din personliga information så länge som nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs i punkt 3.2 ovan och / eller enligt vad som krävs enligt gällande lag. Då tar vi bort eller anonymiserar din personliga information på ett säkert sätt. Vissa personuppgifter lagras under en kortare eller längre period. Detta gäller för:

  • Bokföring av information (inklusive fakturor, fordringar, korrespondens, betalningsinformation och liknande uppgifter som är nödvändiga för att dokumentera vår bokföring)
  • Vi behåller personuppgifter som krävs enligt bokföringslagen
  • Inloggningsinformation för våra självbetjäningslösningar. Vi håller din personliga information upp till 1 år efter att du har stoppat som kund.
  • Information om ditt beteende på vår hemsida och användning av våra digitala tjänster (t.ex. från cookies, IP-adresser, apps etc.) och information om marknadsföringsmaterial vi har skickat. Vi behåller personuppgifterna i den tid det kan vara relevant för vår marknadsföring.
  • Upplysningarna ges vidare till vår samarbetspartner, DanDomain A/S, där både webbshop och betalningssystem samlas in, och de fungerar därför som vår databehandlare. All personlig information som du tillhandahåller på vår webbplats kommer att lagras i DanDomains datacentra, och vi har därför ingått ett databehandlingsavtal för att garantera att tillämpliga regler för skydd av personuppgifter följs.

5. Dina rättigheter

När vi behandlar din information har du följande rättigheter:

  • Du har rätt att begära inblick, rättelse eller radering av din personliga information.
  • Du har också rätt att motsätta sig behandlingen av din personliga information och begränsa behandlingen av din personliga information.
  • I synnerhet har du en ovillkorlig rätt att motsätta sig behandlingen av din personliga information för direkt marknadsföring.
  • Du har rätt att få de personuppgifter du har lämnat i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format.

Du kan utnyttja dina rättigheter genom att kontakta vår kundtjänst. Det kan finnas villkor eller begränsningar för dessa rättigheter, eftersom det finns vissa villkor för behandlingsverksamhet som ska följas enligt lag. Du kan alltid kontakta oss om du vill klaga på hur din personliga information samlas in, lagras eller behandlas via info@nettoparts.se. Vi strävar efter att lösa ett klagomål så snart som möjligt. Om du inte är nöjd med vårt svar kan du överklaga till det lokala dataskyddsmyndigheten. I Danmark denna Datatilsynet, datatilsynet.dk.

6. Ändring av vår privatlivspolitik

Denna privatlivspolitik ersätter alla tidigare versioner. Det kommer att vara nödvändigt att uppdatera och ändra denna politik kontinuerligt, och vi förbehåller oss rätten att uppdatera och ändra det.

Denna privatlivspolitik gäller från den 25 maj 2018.

1
   

Kundvagn
Inga artiklar i din kundvagn.
Varor total: SEK
Leverans
Redigera kundvagnFortsätt till kassan
0
SEK
Leverans: